Diensten

Onderhoud

Tuinonderhoud is maatwerk : intensief wekelijks – maandelijks of alleen voor de ‘grote’ winter- of voorjaarsbeurt. De hovenier staat voor u klaar. Misschien zijn slechts enkele werkzaamheden al voldoende voor een perfecte tuin!

Ontwerp

Kost een tuinontwerp u hoofdbrekens? De hovenier bespreekt samen met u, uw wensen. Wij bekijken de mogelijkheden ( bijv. ligging – zon en schaduw, etc.)
Vervolgens komen wij met een goed onderbouwd ontwerp of schetsvoorstel. Geheel in overleg met u.

Aanleg

U heeft weinig tijd voor het aanleggen van uw tuin? De hovenier doet het zorgvuldig en vakkundig. Van grondbe- werking tot bemesting, het opbrengen van tuinaarde tot en met vakkundig inzaaien en beplanten, zodat u tijd heeft om van uw tuin te genieten. Wist u dat je een tuin in ieder seizoen kan aanleggen ? De hovenier …. Thuis in uw tuin!

Advies

Het is een wijd verbreid misverstand, dat een hovenier de tuin altijd zelf zal aanleggen en/of onderhouden. Als u zelf graag in de tuin bezig bent, hebben wij daar alle begrip voor. Wij kunnen u echter wel met vakmanschap bijstaan en vakkundige adviezen geven, of met het uitvoeren van werkzaamheden, die u zelf niet aan kunt.